ESPORTS

Can Rull-PD Pajaril, el plat fort futbolístic de la jornada a Territorial

L'extrem Aiman és peça clau en el Mercantil, que rep al Nástic/Ll. Franco

La jornada futbolística d’aquest cap de setmana tindrà posada l’atenció en l’apassionant Tercera Catalana on els quatre primers equips estan separats només per 4 punts. El plat fort es disputarà a la Zona Esportiva de Can Rull, on el conjunt de ‘Numosky’ rep a un dels candidats a l’ascens, la PD Pajaril (diumenge, 12.15 h). Tres punts claus en un duel directe. Segur que els altres dos equips locals implicats en la lluita estaran pendents. Tant el líder Tibidabo T.R. com el CD Llano jugaran els seus partits coneixent el resultat. Els de Torre Romeu juguen al camp del Júnior diumenge a les 18.30 h mentre els de Can Puiggener s’enfronten diumenge en horari de tarda (18 h) a l’Escola Futbol Planadeu en un atractiu derbi. Completa la jornada el partit de la Marina Can Gambús contra el Barberà (dissabte, 18 h) en un altre duel vallesà força interessant.

El Sabadell B a casa

A la Segona Catalana, després del meritori punt aconseguit al camp del líder, el Sabadell B vol mantenir la seva extraordinària dinàmica aquest diumenge al Poliesportiu Olímpia davant Les Franqueses. Els de Pablo Becerril s’han conjurat per superat tota mena de dificultats i somien amb les places de privilegi. Per la seva part, la UE Sabadellenca també travessa el seu millor moment de la temporada que li ha permès abandonar la zona de descens. Aquest diumenge (16.30 h) ho vol confirmar al camp del Roda de Ter.

Mercantil a fer un pas més

En Lliga Nacional juvenil, gran oportunitat del Mercantil diumenge (12 h) per fer un pas de gegant cap a la permanència. Rep al Gimnàstic de Tarragona, equip en zona de descens, amb l’objectiu d’eixamplar les diferències i consolidar-se en la zona tranquil·la de la taula. El tècnic Carlos López perd a José Soto, sancionat, però recupera al golejador Joan Poch, mentre el capità Iván Caballero continua sent dubte.

Per la seva banda, el CE Sabadell femení intentarà refer-se de la derrota en el derbi contra el Terrassa en el camp del Pontenc, dissabte a les 15 hores.

Comentaris
To Top