ESPORTS

El Centre d’Esports presenta la nova botiga oficial ‘on-line’

Els representants del club i l'empresa Laimart en l'acte de presentació/P. Figueras

De la mà de l’empresa Laimart, especialista en l’àmbit de personalització tèxtil i amb experiència en diferents sectors, el Centre d’Esports Sabadell ha presentat la nova botiga oficial ‘on-line’. Es pot accedir a través de l’enllaç col·locat en la web oficial del club. Els socis i simpatitzants podran trobar una àmplia selecció de productes de la nova línia de merchandising. Es podran recollir a les oficines del club a l’Estadi creualtenc i també s’habilitaran dues carpes, els dies de partit a casa, situades a la zona de Tribuna i el Gol Nord.

La vicepresidenta arlequinada, Anna Navés, ha destacat la transcendència de l’acord. “Laimart fa temps que col·labora amb nosaltres i ara hem decidit fer un pas endavant. Pensem que podrem donar resposta a les demandes dels socis o aficionats del club d’una manera molt més satisfactòria”. També el director general de Laimart Design, José Sillero, va explicar que “ens fa molta il·lusió participar en aquesta iniciativa de la ciutat. Hem començat amb els productes típics, però s’anirà ampliant l’oferta. Pensem que la pàgina web (www.botigaces.com) és molt intuïtiva i còmode per l’usuari. Li hem volgut donar un aire fresc”.

D’altra banda, Anna Navés també va afegir que alguns productes, els més petits, es podran vendre també en algunes papereries de la ciutat i està a prop un acord amb uns grans magatzems per introduir el merchandising arlequinat.

Comentaris
To Top