ESPORTS

Pol Ballesteros s’agafa a “l’actitud de diumenge passat” per guanyar fora

Pol en una acrobàtica rematada contra el Cornellà/Ll. Franco

El gran protagonista en clau positiva de les últimes setmanes, Pol Ballesteros, reconeix que l’empat del Cornellà a l’últim sospir “ens va deixar molt tocats”, però al mateix temps s’agafa a “la gran actitud i ganes que va mostrar l’equip” per trencar la dinàmica negativa (8 jornades sense guanyar) que ha arrossegat al Sabadell a prop de l’abisme. “No estàvem preparats per trobar-nos baix a la classificació, però ens hem adonat que jugant com diumenge passat guanyarem partits i ens en sortirem”.

El davanter de Vilassar de Mar es va estrenar com a golejador a la Creu Alta (en total suma 3 gols) i va tornar a ser escollit el millor jugador arlequinat. “Agraeixo la confiança del míster i és un orgull rebre el reconeixement de la gent, però ja signaria haver estat menys destacat en l’aspecte individual per sumar més punts en el col·lectiu i ser més feliços”. Cedit pel Nàstic de Tarragona, ara no pensa encara en el seu futur i vol centrar-se només en el Sabadell. “Necessitem guanyar fora i amb aquesta intenció sortirem al camp de l’At. Llevant. La clau, insisteixo, és l’actitud. Encara que fem un gol o en rebem un, hem de lluitar al màxim fins que l’àrbitre assenyali el final. No podem abaixar els braços”.

Dues baixes

La plantilla va tornar a la feina aquest dimecres per preparar el decisiu partit de diumenge (12 h) a Buñol davant el filial del Llevant. Kiko Ramírez tindrà dues baixes segures: Pajarero i Pedro Capó, ambdós per acumulació de targetes. Recupera a Nico Delmonte que, per tant, tornarà a jugar a l’eix de la defensa fent tàndem amb Migue. El dubte serà el substitut de l’illenc al mig del camp. Antonio Domínguez i Gato són les possibles alternatives. Felipe Sanchón encara no està recuperat i la seva reaparició podria produir-se contra el València Mestalla a la Creu Alta en una altra final.

Interès pels juvenils

El bon paper dels jugadors encara juvenils Jandro Moreno i Marc Asturgó, en plena dinàmica del primer equip, no està passant desapercebuda i el club hauria activat les gestions per assegurar la seva continuïtat en el Centre d’Esports en les pròximes temporades. De fet, Jandro, màxim golejador de la Preferent juvenil amb 25 gols, ja va debutar a Segona B jugant uns minuts a Sant Adrià contra l’Espanyol B i Kiko Ramírez li podria donar més oportunitats. Els tècnics també veuen una bona projecció en el defensa Marc Asturgó, convocat en les últimes jornades pel primer equip. De moment, res oficial, però el Sabadell ja ha comunicat a ambdós jugadors el seu interès perquè continuïn d’arlequinats.

Comentaris
To Top