Arxiu

Als socis del Club Natació Sabadell

Interessat en les eleccions del Club, llegeixo el programa de la candidatura d’en Miquel Torres. Presenten 100 propostes, totes de futur: farem, establirem, crearem, serem, posarem, treballarem, aplicarem, impulsarem, organitzarem, minorarem, …em,…em, i així fins al final. Us n’estalvio la cantarella.

Doncs no. No tot està per fer. No pot ser que s’oblidin que el Club s’acosta ben ferm al centenari i que ho fa, no pas pel que encara han de fer uns quants, sinó gràcies al que ja han fet  molts, moltíssims socis. I que avui tenim una entitat gran i potent, coneguda, apreciada, respectada i enaltida arreu, gràcies també a aquests molts que han fet i no pas del que encara han de fer aquests quants.

Bé, de fet, em refio més dels altres, dels que ja han fet i per com ho han fet: informant, consultant i debatent, amb comissions obertes a tots els socis, amb el concurs del Consell d’Honor i l’aprovació de l’Assemblea quan ha pertocat. Dels de la candidatura, diguem-ne continuïsta, però ben renovada, d’en Claudi Martí.

No podem pas saber com aniran les coses, tot és complicat, que si la crisi, si l’atur, si més el que sigui; però és ben cert que el Club ho està aguantant prou bé. Cuidem, doncs, de no prendre mal fent canvis innecessaris i de risc. Aquesta és la meva opinió, però feu el que s’ha de fer: voteu.
Us agraeixo l’atenció i que el seny ens acompanyi.

Comentaris
To Top