Arxiu

El grup sabadellenc ix! va recollir ahir el premi «Disc Català de l’Any» de Ràdio 4

Imposant-se a finalistes com Beth, Gossos, El Petit de Cal Eril, Els Pets o Mishima, el grup de pop ix! va recollir ahir dimarts de mans del conseller de Cultura Ferran Mascarell el premi Disc Català de l’Any de Ràdio 4 per L’ingenu és lliure. El guardó, que l’any passat es va atorgar al disc Bed&Breakfast d’Els Amics de les Arts, significa un pas més en la lenta però sòlida trajectòria de consolidació d’aquesta banda de músics de Sabadell i Santa Coloma de Gramenet –el cantant, el sabadellenc David Mullor, també subratlla la seva adscripció a Cadaqués– i arriba en un moment en què el grup ha canviat de músics i amb aquests s’enfronta al  repte del tercer disc, que gravaran a finals d’any.

«Més que el premi en sí, el que fa il·lusió és que segueixen passant coses, anem fent curriculum. És important, és una ajuda, i ens va bé que ens l’hagin donat abans de l’estiu perquè estem tancant bolos», reflexionava ahir al vespre David Mullor, mentre preparaven l’equip per l’actuació de mitja hora que havien de fer a l’acte del lliurement a la seu de RNE Catalunya, al districte 22@ de Barcelona.

Publicitat

El que es pot avançar del tercer disc dels ix!, que sortiria previsiblement el febrer de 2012, és que els músics tenen «ganes de sonar una mica més alegres» i que volen «fer un disc amb menys cançons però més brillants».

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top