Ciutat

L’Ajuntament comprarà el nou pàrking del Passeig i rescatarà el de Dr. Robert

Després de tres anys de negociacions, l’Ajuntament i la Generalitat han arribat a un principi d’acord per unir el pàrking de la plaça del Dr. Robert (303 places) amb el que s’ha construït al Passeig de la Plaça Major (180 places), aprofitant l’estructura de la futura estació dels Ferrocarrils. Ramon Burgués, tinent d’alcalde d’Urbanisme, espera que abans d’acabar el 2015 funcioni l’accés pel Passeig Manresa, amb el nou pàrking del Passeig acabat i actiu i, sobretot, connectat amb el de la plaça del Dr. Robert. «Ha estat molt complicat, i no tan sols perquè es tracta de pàrkings amb propietaris diferents», explica. El del Passeig pertany a Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) i el del Dr. Robert és de l’Ajuntament en concessió a l’empresa SABA.


6.1 a 4 col.

Comentaris
To Top