Ciutat

L’Ajuntament reubicarà en pisos municipals als veïns del bloc de Príncep de Viana

Veïns del bloc afectat allotjats a l'Hostal Ric

L’Ajuntament està habilitant pisos municipals per poder allotjar la majoria de veïns que estan vivint fora de les seves cases per l’anomalia elèctrica que va provocar la mort d’un veí. En concret, 19 de les 27 persones que ho han sol·licitat s’hi podran traslladar a partir de la setmana vinent fins que es normalitzi la situació.

En un primer moment, 13 persones estaven a pensions i altres 14 convivien amb famílies. Recentment, el nombre de persones allotjades a hostals ha escalat fins les 19 persones, que és a qui se’ls hi facilitarà aquests pisos d’emergència social.

De fet, ahir va complir un mes des que els veïns del bloc numero 6 del carrer Príncep de Viana van haver d’abandonar les seves llars després que un veí morís electrocutat a causa d’una anomalia en el sistema elèctric.  La investigació dels pèrits va determinar que calia substituir el cablejat elèctric de l’edifici abans d’autoritzar a l’empresa elèctrica que subministrés de nou el corrent.

6.000 euros és la derrama que haurà s’assumir cada bloc per tal de dur a terme l’actuació, tot i que l’Ajuntament estudiarà els casos d’aquells qui no puguin fer front a aquesta despesa per les seves condicions econòmiques.

Comentaris
To Top