Ciutat

L’exalcalde Bustos, al judici de les Multes: “No sóc corrupte”

Bustos arribant als jutjats del TSJC, arxiu / ACN

L’exalcalde de Sabadell, Manuel Bustos, ha tornat a fer una defensa de la seva honorabilitat en el marc del judici sobre unes multes que suposadament s’haurien evitat a la seva dona i els seus fills. “Vull que sàpiguen que ni jo ni les persones que tinc al meu costat són corruptes. No som delinqüents”, ha exposat Bustos als magistrats de l’Audiència de Barcelona en la darrera jornada del judici.

Bustos ha estat l’únic dels acusats que ha optat per fer un enèssim al·legat abans que el judici hagi estat vist per sentència. Ni Izquierdo ni Duran s’han acollit a aquest dret atorgat per la magistrada Montserrat Comas.

L’exbatlle ha tingut un retret a l’acusació particular i popular el seu paper en el judici i ha insinuat que algunes escoltes que van realitzar els Mossos i que s’han utilitzat com a prova en el transcurs del judici no procedien. “Com és que possible que actuessin així amb mi durant tant de temps?”, s’ha preguntat després d’assegurar que se sent “indefens davant la seva ciutat i la meva família”.

Bustos ha justificat algunes de les imprecisions assenyalades durant el judici en la declaració del fill. Ha considerat que estava “nerviós”. En darrer terme, ha parlat d’Izquierdo i Duran, de qui ha assenyalat que la seva actuació va ser la correcta per treure les multes a les persones “que més estima”.

Comentaris
To Top