Ciutat

La discoteca Paladium tanca definitivament

La discoteca de Sabadell Paladium tanca les seves portes aquest cap de setmana després de 25 anys

La discoteca de Sabadell Paladium tanca les seves portes aquest cap de setmana després de 25 anys

La discoteca de Sabadell Paladium tanca definitivament les seves portes aquest cap de setmana. La discoteca, de les poques que queden obertes a la zona hermètica, farà la seva última festa aquest dissabte. Després de 25 anys la discoteca tancarà pel compliment del Pla Especial de Gràcia que es va aprovar el passat 2016 i que obliga a tancar.

La discoteca ho ha fet públic a través d'un comunicat a twitter. En el comunicat asseguren que "no tanquen per incompliment de normatives, o males gestions", sinó per l'aprovació del Pla Especial. A més, critíquen la falta d'alternatives o solucions per part del consistori.

Publicitat

Finalment asseguren que treballaran per reobrir el local en alguna altra localització, tot i que no especifiquen si serà a Sabadell.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top