Ciutat

Barberà tindrà el segon centre més gran d’Amazon a Catalunya

El gegant del comerç electrònic obrirà el seu segon centre més gran de Catalunya a tocar de Sabadell

L'interior del centre logístic d'Amazon 4 / CEDIDA

Amazon obrirà el seu segon centre més gran de Catalunya en uns terrenys de Barberà del Vallès. Segons ha informat TV3, en una parcel·la 80.000 metres quadrats s’han començat la construcció d’una plataforma logística de 51.100 metres quadrats. Allà s’hi faran dos edificis.

Els terrenys pertanyen a Barberà, però estan al costat de Sabadell, al costat de la ITV del polígon de Can Roqueta. La parcel·la és propietat de la immobiliària Goodman, que llogarà al gegant del comerç electrònic, com ja va fer amb les instal·lacions de la Zona Franca.

La companyia, segons TV3, ja ha començat a buscar mossos de magatzem per aquest centre. És el setè centre d’Amazon a Catalunya i el segon més gran de tot el territori. Només el superarà el centre del polígon Mas Blau del Prat, que té 63.000 metres quadrats.

Comentaris
To Top