ESPORTS

Sabadell acull el Campionat d’Espanya d’Ultimate

Els integrants de l'equip sabadellenc l'Esperit

El Complex Esportiu de Sant Oleguer acull aquest cap de setmana el Campionat d’Espanya d’Ultimate en categoria mixta de Segona Divisió. Hi competiran un centenar de jugadors de 6 equips que ocuparan els dos camps de gespa de la instal·lació sabadellenca. L’al·licient és l’ascens a Primera Divisió que aconseguiran els dos primers classificats. El principal favorit és l’equip Sharks, de Barcelona. Per la segona plaça hi lluitarà el representant de la nostra ciutat, Esperit, que hi presentarà dues formacions.

L’Ultimate és un esport força atractiu. L’element clau és un disc volador o frisbee que s’ha de fer arribar a la zona d’anotació contrària. Això s’ha d’aconseguir mitjançant passades, sense que el disc caigui o sigui interceptat pels rivals. Tampoc es pot córrer tenint-lo a la mà. Un plus és l’esportivitat, fins a l’extrem que no hi ha àrbitres. Els jugadors s’autoarbitren i al final del partit es reuneixen en un to distès a l’estil del tercer temps del rugbi.

Els partits, d’una duració de 90 minuts, es disputaran a partir d’aquest dissabte, de 9 del matí a 6 de la tarda, i el diumenge de 9 a 15 hores. L’equipo local, Esperit, confia a aprofitar el factor camp propi i el suport dels seus seguidors per aconseguir l’ascens a la Primera Divisió.

Comentaris
To Top