Oci i cultura

Ningú sap més de castanyoles que ell

Les mans del José Luis Landry Pallarès / ÒSCAR ESPINOSA

José Luis Landry Pallarès es defineix a si mateix com a ‘Concertista de Castanyoles’. Aquesta és la presentació que figura en les seves targetes de visita. Però José Luis Landry és un remolí que t’arrossega amb la seva vivacitat i la seva transparència artística, sense embuts i sense sofisticació. I no obstant això, és un home polifacètic, que viu envoltat de tot allò que li dona plaer als sentits.

Landry és el protagonista de la nostra secció “El personatge” a l’edició en paper d’avui del Diari de Sabadell, però aquí podem veure’l en acció. Com toca les castanyoles un home que ho sap tot d’aquest instrument ancestral? Un que fa concerts a tot Espanya, als EUA i a Alemanya, on és Músic d’Honor? Dóna-li al play i escoltem-ho:

Però les castanyoles són un instrument força versàtil. Com a mostra, aquesta altra actuació:

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top