Ciutat

FGC admet falta de comunicació en els nous talls

L'empresa ferroviària ha avançat, pràcticament sense avisar, l'ampliació del tall del servei nocturn

Usuaris agafant l'autobús substitutori, ahir a Sant Quirze / P.J. A.

Des de les 22 hores d'aquest dimecres fins al proper 12 d'agost s'interromprà el servei dels FGC entre Can Feu - Gràcia i Bellaterra per treballs de millora al túnel de l'estació de la Universitat Autònoma, enmig. D'aquesta manera, el tall que fins ara era entre Can Feu - Gràcia i Sant Quirze s'ha ampliat precipitadament, de manera que ahir al vespre va agafar per sorpresa tots els usuaris, tan els que veníen de Sabadell com els que ho feien des de Barcelona. Estava previst que aquest tall es fes el dia 13 d'agost fins al mateix 2 de setembre.

En declaracions al D.S., Ferrocarrils admet que ha fallat la comunicació amb els usuaris, ja que només es va comunicar l'avançament del tall amb una piulada ahir a les 10:26 hores al Twitter d'FGC i una altra del 012 a les 14:15 hores. Des de l'empresa expliquen que només cal veure el seu compte de Twitter per saber que les coses no s'han acabat de fer bé.

Fonts de l'empresa ferroviària asseguren que el tall nocturn s'ha avançat per motius "tècnics", ja que des de la companyia han preferit avançar certes feines que permetran garantir que el dia 2 de setembre les obres d'aquest tram estiguin acabades, i que per la Diada la línia S2 pugui recuperar la normalitat, tot estrenant el soterrament de les vies entre la sortida de Sabadell i Sant Quirze.

Quines afectacions hi ha ara, doncs?

Nits de dilluns a dijous, del 25 de juliol al 2 d'agost. L'últim tren direcció Barcelona serà a les 21:44 hores; mentre que en direcció Sant Quirze sortirà a les 20:50 hores de Plaça Catalunya. Entre el 6 i el 9 d'agost, l'últim tren cap a la capital catalana sortirà de Sant Quirze a les 21:44h i el de Barcelona cap al Vallès ho farà a les 20:52h.

Nits de diumenge, del 29 de juliol al 12 d'agost. L'últim tren direcció Barcelona sortirà de Catalunya a les 21:44h, mentre que l'últim direcció Sant Quirze sortirà a les 20:50h.

I, des de Sant Joan i fins la Diada, el tram entre Can Feu - Gràcia i Sant Quirze seguirà tallat, al que cal sumar les noves afectacions explicades anteriorment. En tots els casos els transbordaments es seguiran fent amb autobús substitutori.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top