Publicitat
Ciutat

L'Ajuntament troba cinc habitatges amb "alta afectació" de xinxes

xinxes espronceda

Segons l'Ajuntament, cinc més tenen "afectació mitjana o baixa"

TREBALLADORS DE L'EMPRESA CAT-H2O VAN FUMIGAR ALGUNES CASES A PETICIÓ DELS VEÏNS / LLUÍS FRANCO

Dels quinze habitatges del barri d'Espronceda inspeccionats dijous passat per l'empresa contractada per l'Ajuntament, cinc tenen una alta afectació de xinxes. Dels altres deu, segons expliquen des del consistori, la meitat presenten una afectació "baixa o mitjana" i en els cinc restants no s'ha trobat rastre d'aquests insectes.

No obstant això, encara queden quatre llars per inspeccionar. Això és deu a que, com no hi havia ningú a casa -ni es va poder localitzar els habitants per telèfon-, els treballadors de l'empresa no van poder accedir. Ara -diu l'Ajuntament- busquen "la manera de poder-hi fer la inspecció com més aviat millor".

Publicitat

El següent pas és que les famílies rebran les indicacions prèvies en relació amb què han de fer amb la roba que tenen a casa, especialment la roba de llit. Si tot va bé, els tractaments començaran aquest mateix dimecres. L’empresa començarà pels habitatges que tenen un grau més elevat d’afectació.

En la majoria dels casos, els tractaments es faran al matí i al cap de dotze hores ja es podrà fer vida normal als habitatges, de manera que les famílies podran dormir a casa. Als pisos amb persones grans, infants o persones que pateixen alguna malaltia que els fa més sensibles als productes químics utilitzats habitualment per aquest tipus d’infestacions, es faran tractaments amb mètodes de barrera i vapor, que triguen més temps però que no requereixen que els habitants marxin de casa.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top