Ciutat

En paper: El ‘metro’ de Sabadell entra en xifres de rècord

Avui a l’edició en paper del Diari de Sabadell ens fixem en una de les infraestructures exitoses de la ciutat. De la mateixa manera que hem compartit les queixes pels retards dels trens o reflectit les incomoditats provocades per les obres, avui toca alegrar-nos del fet que una infraestructura tan esperada com el perllongament de la línia S2 dels FGC sigui un èxit, mirant les xifres.

No és la única alegria: a la portada també destaquem una nova aposta del diari. El còmic. Iniciem una sèrie de reportatges en vinyetes sobre la història de Sabadell que es podran gaudir cada dissabte durant les properes setmanes. La primera? Descobrim com Sabadell va robar la plaça de toros de Granollers.

Altres temes que troben el seu espai a la portada són l’entrevista que fem amb els Falsalarma -el grup de rap més important que ha donat la nostra ciutat- i la presentació del CE Sabadell davant la seva afició: un equip que, tot i caure, despren il·lusió.

Comentaris
To Top