Ciutat

Els artífexs del documental de Torre-Romeu agraeixen el suport rebut

Fargment del trailer de la peça audiovisual
Fargment del trailer de la peça audiovisual

Els autors del documental històric de Torre-Romeu han agraït el suport dels seus col·laboradors per a materialitzar la peça audiovisual, que recull els fets més revellants ocurreguts al barri, amb entrevistes als personatges de la zona.

El documental ha estat impulsat per un grup de veïns de Torre-romeu, amb la col·laboració de la productora sabadellenca Magnetic2. Es tracta d’un recull de la història del barri, que s’ha distribuït en format DVD i que ha implicat tres anys de feina.

Van ser entrevistades 80 persones representatives de la història social, cultural, esportiva i política de Torre-romeu -50 de les quals apareixen en el documental recordant les seves vivències- i es van seleccionar 2.000 fotografies.

Comentaris
To Top