Ciutat

Rodalies, la millor opció per anar a Barcelona amb els nous talls d'FGC

Amb els nous talls, els trens de Rodalies són la opció més eficient per anar a Barcelona

El tall que fins ara afectava el tram entre Can Feu | Gràcia i Sant Quirze s’amplia a partir d'avui fins a Bellaterra. Aquestes noves afectacions alteraran la circulació de trens fins el proper 2 de setembre i es fan amb l'objectiu de millorar el túnel que travessa la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Aquest nou tall, però, ens aixecava un dubte: quina és la manera més ràpida d'anar de Sabadell a Barcelona? Hi ha tres opcions principals -conduir, agafar els Rodalies de Renfe o confiar en el servei de bus substitutori als FGC-, però quina és més eficient? Aquest matí ho hem volgut descobrir: tres redactors del Diari de Sabadell han fet l'experiment en viu.

L'Albert Acín ha fet el trajecte en cotxe; la Marta Ordóñez, en Rodalies, i l'Aleix Pujadas, en FGC. Tots tres han sortit a les 8:30h des de l'estació Sabadell Nord, amb la plaça Catalunya de Barcelona com a destí final. El resultat? La opció més ràpida és Renfe (37 minuts). El segon lloc va cap al cotxe (39 minuts) i l'últim, als FGC (1 hora i 11 minuts)

La cursa ha pogut seguir-se en directe des del nostre perfil de Twitter, i ha quedat recopilada en aquest enllaç:

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top