Ciutat

L’Aeroport de Sabadell registra un 5% més de moviments al juliol

Aquest mes de juliol s’han fet 4.561 operacions a l’aeroport de Sabadell

Una avioneta a l'aerport de Sabadell / LLUÍS FRANCO

Aquest mes de juliol a l’Aeroport de Sabadell s’han fet 4.561 moviments, el que suposa un 4,9% més que en el mateix període de l’any passat. De gener a juliol d’aquest any, l’aeroport sabadellenc acumula 25.740 operacions d’enlairament i aterratge, un 7,4% més que en el total fins al juliol del 2017.

El Prat creix un 2,5%

Per la seva part l’aeroport de Barcelona – El Prat ha tancat aquest mes de juliol amb 5.166.315 passatgers, un 2,5% més que en el mateix període de l’any passat. En total, en el que portem d’any El Prat suma 28.694.472 de passatgers, un 5,7% més que fa un any en el mateix temps.

L’Aeroport de Sabadell ha registrat més operacions aquest juliol que, per separat els aeroports de Girona – Costa Brava i Reus. L’aeroport gironí ha tingut 2.447 moviments, un 13,7% menys que el juliol de l’any passat, mentre que el reusenc 2.227 operacions al juliol. Tot i així, a Girona els passatgers han pujat un 2,3% aquest juliol i a Reus han baixat un 0,9%.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top