Publicitat
Diners

El Grup Petronieves aposta per l’ERP Ekon per a la seva gestió

Marc Canela, d’Ekon i Josep Vera, gerent de Grup Petronieves / CEDIDA

El Grup Petronieves realitzarà amb l’ERP Ekon la gestió integral del seu negoci. Això implicarà que integrarà amb aquest software les compres, vendes, magatzem, recursos humans i la gestió de projectes de construcció de les seves estacions de servei. D’aquesta manera, ja són més de 4.000 empreses que utilitzen aquesta ERP per gestionar empreses que es va presentar a l’abril en la seva versió 2018. Ekon, que té seu a Barberà del Vallès, és la unitat de negoci de la multinacional Unit4, fabricant de software de gestió empresarial present a 50 països, que factura 600 milions d’euros l’any i compta amb 4.200 empleats. El Centre de Càlcul Sabadell (CCS) es va integrar a Unit4 l’any 2006.

Publicitat
Comentaris
To Top