ESPORTS

El Sabadell es prova a Sant Adrià davant l’Espanyol B

L’equip de Seligrat s’enfronta al filial de l’Espanyol

Néstor Querol apunta a la titularitat per banda esquerra/Ll. Franco

Últim test de la pretemporada. El Sabadell 18/19 farà aquest diumenge (20h) a la Ciutat Esportiva Dani Jarque de Sant Adrià del Besòs el darrer assaig abans de l’inici de lliga. Serà davant d’un dels rivals que es trobarà al campionat, un Espanyol B que ha pujat aquesta temporada de Tercera Divisió. Un bloc molt jove, però també molt conjuntat perquè un bon grapat de jugadors fa anys que comparteixen vestidor i tècnic en la figura de David Gallego.

Significarà una bona prova per Toni Seligrat pensant ja en el primer partit de lliga a la Creu Alta contra el Peralada-Girona B el diumenge 26. El tècnic arlequinat podria posar sobre la gespa espanyolista un onze molt semblant al que debutarà davant el filial gironí. Una de les incògnites se centrarà en l’atac on seràn baixa a la primera jornada els dos davanters de referència, Arturo i Edgar, per sanció que arrosseguen de la temporada anterior. Ambòs van veure la fatídica cinquena targeta groga en els últims compromisos (Arturo d’arlequinat contra el Lleida i Edgar amb el Reus a Alcorcón). Un contratemps important que obligarà a Seligrat a provar altres opcions.

Edgar tampoc podrà jugar aquest diumenge a Sant Adrià a causa d’una contusió i s’uneix a la baixa de Josu Ozkoidi, qui es troba a la recta final de la seva recuperació del cop al turmell que l’hi ha impedit pràcticament jugar en tota la pretemporada. El basc, però, estarà disponible pel debut a la lliga. “Estic content de com ha anat la pretemporada perquè no hem patit lesions importants i l’evolució de l’equip ha estat positiva”, va afirmar Toni Seligrat. Això sí, el tècnic confia a completar la plantilla amb dos fitxatges sèniors per apuntalar l’eix de la defensa i la banda dreta. El club manté diversos fronts oberts i durant la setmana que ve es podrien produir novetats encara que el mercat no es tanca fins al 31 d’agost.

Comentaris
To Top