Ciutat

Els veïns de Torre-romeu denuncien talls elèctrics

Alguns veïns de Torre-romeu reuints aquesta tarda / cedida

Els veïns de Torre-romeu pateixen problemes amb el subministrament elèctric des de fa dies. La diputada de PDECat al Congrés i alcaldable de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, ha denunciat aquesta situació a la seva xarxa social Twitter. “Porten molts dies d’agost sense llum, perdent el menjar de les neveres o sense poder endollat els respiradors a la nit. No troben cap solució”, ha lamentat.

També l’alcalde accidental, Joan Berlanga, s’ha manifestat també: “realment la situació és preocupant”. Berlanga ha visitat el barri, juntament amb la regidora del districte, Gloria Rubio, per parlar amb els veïns afectats. El govern ja ha programat una reunió la setmana vinent per fer seguiment d’aquesta situació.  La companyia Endesa assegura que no ha detectat cap mena d’incidència a la zona però que estudiarà el cas.

Comentaris
To Top