Publicitat
Ciutat

Continuen els talls elèctrics a Torre-romeu

Els carrers més afectats són els del Llobregat, el Ter, la Noguera Pallaresa i la Noguera Ribagorçana

Els veïns de Torre-romeu afectats durant una reunió el divendres passat / CEDIDA

L’Ajuntament de Sabadell està fent un seguiment del desenvolupament dels problemes amb la llum que afecta el veïnat de la part baixa de Torre-romeu, que està patint interrupcions o irregularitats en el subministrament de corrent elèctric. El govern insta la companyia a complir el compromís de solucionar els problemes d’infraestructura que des de fa anys pateix el barri.

Els veïns denuncien que durant el mes d’agost s’han produït diferents episodis d’interrupció de subministrament o de subministrament irregular, una situació que els veïns i veïnes d’aquesta zona pateixen des de fa anys, i estan pressionant a Endesa perquè restableixi el servei el més aviat possible.

Aquest dimarts es mantindrà una reunió amb els veïns afectats a la seu Centre Cultural. Hi assistiran la tinenta d’alcalde i regidora de Comerç, Marisol Martínez; el regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero, i la regidora del districte, Glòria Rubio. Posteriorment es mantindrà una reunió tècnica amb Endesa, el proper 12 de setembre i, finalment, hi haurà una trobada amb veïns, veïnes i personal tècnic de la companyia, el 14 de setembre.

La regidora del districte 7, Glòria Rubio, ha assenyalat que l’any passat “es van arrencar uns compromisos d’Endesa per solucionar aquests problemes que encara no ha dut a terme. Seguirem fent costat al veïnats i fent pressió a l’empresa perquè assumeixi les seves responsabilitats”.

Problemes continuats

L’any 2016 els veïns i veïnes de la part baixa de Torre-romeu van presentar una reclamació a Endesa, per mitjà de l’OMIC, davant dels talls continus i greus problemes de subministrament que patia la zona. En una reunió amb representants veïnals, personal tècnic municipals i la tinenta d’alcalde i regidora de Comerç, Marisol Martinez, Endesa es va comprometre a elaborar un pla de millores per tal de solucionar els problemes amb el subministrament elèctric.

Es va acordar també que es procediria a les indemnitzacions pertinents per manca de qualitat del servei. Els carrers més afectats són els del Llobregat, el Ter, la Noguera Pallaresa i la Noguera Ribagorçana.

El passat mes de març es va presentar un projecte. “L’Ajuntament va atorgar la llicència corresponent perquè es pogués dur a terme els treballs de millora però va caducar sense que Endesa expliqués els motius de no dur-los a terme”, critica el consistori.

A finals d’agost Endesa ha explicat que el projecte queda descartat perquè farà una nova estació transformadora. La reunió del proper 12 de setembre debatrà la seva ubicació.

Publicitat
Comentaris
To Top