Diners

Els llocs de treball augmenten un 10,7% el segon trimestre

Un transportista carrega una furgoneta amb paquets / LLUÍS FRANCO

El total dels llocs de treball de Sabadell arriba als 70.771 el segon trimestre de l’any. Segons el Flaix Dades del Consell Intersectorial d’Empresaris (Ciesc), aquesta xifra representa un increment d’un 1,75% respecte del trimestre anterior i un augment d’un 10,7% en comparació amb el segon trimestre de l’any passat. Un 81,8% dels llocs de treballs a Sabadell són assalariats i un 18,2% d’autònoms. A més, representen un 18,5% del total comarcal.

La variació trimestral en percentatge prové de la construcció (4,1%), la indústria (2%) i els serveis (1,6%). L’evolució interanual presenta una tendència d’increment dels serveis (12,1%) i també percentatges positius de la construcció (5,8%) i la indústria (3,8%).

Els serveis agrupen el 82,5% del total de llocs de treball, seguits de la indústria amb el 10,8% i la construcció amb el 6,6%.

Al Vallès Occidental els llocs de treball presenten un increment respecte del trimestre anterior del 0,9%, i d’un 5,4% interanual. El nombre total és de 383.380, un 84% assalariats i el 16% autònoms.

En el conjunt de la comarca els serveis són un 71,9% del total de llocs de treball i la indústria un 21,4%.

Comentaris
To Top