Ciutat

Aldi inaugura el seu primer supermercat a la ciutat

La Tinenta d'Alcalde Marisol Martínez i el Director d'Expansió d'Aldi, Alexandre Pagès, durant la inauguració / Marcel Fernández

Aldi, la cadena de supermercats nativa d’Alemanya, ha obert avui un nou establiment a Sabadell, el primer a la ciutat. L’acte inaugural ha comptat amb la presència de Marisol Martínez, Tinenta d’Alcalde de Sabadell i responsable de l’Àrea de Promoció de la Ciutat, acompanyada d’altres representants de l’Ajuntament local. Martínez, després dels discursos inaugurals ha procedit al tall de cinta per a donar la benvinguda a les noves instal·lacions de la cadena.

“La zona necessitava un element que impulsara el comerç de proximitat per evitar la desertització”, apunta la Tinenta d’Alcalde. “L’Aldi és, també, un element dinamitzador i cohesionador de dos barris: Gràcia i l’Eixample”, continua.

El Responsable d’Expansió d’Aldi, Alexandre Pagès, ha reafirmat l’aposta de la cadena per la ciutat de Sabadell i ha expressat la seva confiança en què aquesta botiga tindrà una magnífica acollida permetent als veïns i veïnes disposar d’una nova alternativa a l’hora de realitzar la seva compra familiar quotidiana. La ubicació “és estratègica: carretera nacional, molts habitatges i vial d’entrada clau a la ciutat. Hi ha una intensitat mitja de trànsit diari”, ha apuntat el Responsable d’Expansió.

Les característiques de l’establiment

El supermercat, ubicat a la Carretera de Barcelona, 403, disposa de 1.200 metres quadrats de superfície i 94 places d’aparcament, entre les quals n’hi ha algunes amb carregadors disponibles per a vehicles elèctrics. L’horari d’aquest nou supermercat és de dilluns a dissabte de 09:00 a 21:30h. Concretament en aquesta botiga, la cadena ha incorporat nous serveis com ara una talladora de pa en la seva secció de forn o una màquina de suc de taronja recent espremut.

Durant el primer dia de funcionament, centenars de clients han realitzat les seves primeres compres i han participat a les activitats i promocions organitzades en motiu de la inauguració. També han pogut degustar plats preparats a partir de productes Aldi.

Alexandre Pagès ha avançat que “Sabadell és una ciutat molt gran i Aldi vol arribar a tot arreu, pel que estem construint un altre establiment, al passeig Can Feu i s’obrirà d’acord amb el calendari d’obertura del vial previst a finals d’aquest any”, avança Alexandre Pagès.

El nou establiment s’emmarca dins del pla d’expansió d’Aldi a Catalunya on la cadena ja suma un total de 60 botigues, 34 a la província de Barcelona. Marisol Martínez ha posat de relleu la dinamització econòmica local que permet el nou establiment, amb la creació d’un total de 12 nous llocs de treball de contractació local. “La nostra gent és molt especial per nosaltres, cal entendre’s desde dins. Nosaltres no tenim treballadors, tenim col·laboradors”, ha afegit Pagès.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top