CASTELLAR

Castellar dóna el tret de sortida a la Festa Major amb el Mago Pop, Mishima i Gertrudis

Antonio Díaz, el Mago Pop, serà l’encarregat de donar el tret de sortida oficial a la Festa Major 2018 de Castellar del Vallès aquest divendres 7 de setembre. La festivitat que tindrà lloc del 5 al 11 de setembre inclourà un total de 107 activitats, entre les quals destaquen els concerts de Mishima, Gertrudis i Hotel Cochambre.

Tot i que els actes principals de la festa no començaran fins aquest divendres, algunes de els activitats ja han començat aquests dies com el concert d’avaneres, la prèvia de la Festa Major de l’Assemblea llibertària o la sesió de cinema especial per Festa Major, amb la projecció de “La Forma del agua”. Serà el divendres 7, a les 21.15 h, quan la plaça del Mirador aculli l’obertura oficial de la Festa Major, amb el pregó que anirà a càrrec del Mago Pop, que en el seu equip habitual de col·laboradors compta amb cinc treballadors de Castellar.

L’edició d’enguany tambñe comptarà amb diverses actuacions destacables. Així, el dissabte 8 de setembre, la plaça del Mirador serà l’escenari de l’actuació del grup de música pop Mishima a les 22.30 hores. El conjunt liderat per David Carabén oferirà a Castellar un dels concerts de la seva gira Ara i cap de bestiar, que té el mateix nom que l’últim disc del grup.

L’endemà, diumenge 9 de setembre, serà el torn de Gertrudis. El grup de la Garriga, que té un estil on predomina la rumba catalana, presentarà a la plaça del Mirador, a les 22.30 hores, la gira L’últim ball, que porta el mateix títol que una de les cançons més aclamades del seu últim treball, Ara volo alt.

Un altre dels plats forts de la Festa Major 2018 serà el concert d’Hotel Cochambre, dilluns 10 de setembre. El grup, nascut el 2000, és un referent de les festes populars, no només pel seu nivell musical sinó també a causa del punt teatral amb que vesteix la seva posada en escena. L’actuació, que començarà a les 23 hores a l’Espai Vilabarrakes, al costat del Skate Park, forma part de l’última nit de Vilabarrakes, que es completarà, un cop finalitzi el concert, amb la música dels Deejays del Revés.

El programa d’enguany inclou un total de 107 activitats, organitzades en un 69% per entitats. Per la seva banda, l’Ajuntament assumeix l’organització del 23% de les propostes, mentre que el 8% restant a càrrec d’establiments privats.

Comentaris
To Top