ESPORTS

Nico Delmonte i Antonio Domínguez volen ajudar a l’enlairament arlequinat

Nico Delmonte i Antonio Dominguez disposats a aixecar el vol del Sabadell/O. Espinosa

L’aeroport de Sabadell es va convertir en l’escenari emblemàtic de la presentació dels dos últims fitxatges del Centre d’Esports. El central argentí amb passaport italià Nico Delmonte (cedit per l’Extremadura) i l’extrem de Punta Umbría, Antonio Domínguez (cedit pel Valladolid) volen ajudar com més aviat millor a l’enlairament de la nau arlequinada en aquesta lliga que no ha començat gaire bé. Tots dos van coincidir que Toni Seligrat va acabar sent clau en la seva decisió de venir al Sabadell.

Nico Delmonte va viure fa uns mesos l’ascens a la LFP del seu club, l’Extremadura. Ara es pren aquesta cessió com “un pas més en la meva trajectòria professional. L’afronto amb moltes ganes i vinc a un club amb molta història que vol estar lluitant a dalt”. També ha jugat a 2B a les files del Marbella i va experimentar aventures més exòtiques a les lligues d’Albània i Malàisia. “Era molt jove i són experiències per aprendre”, va subratllar. Ara només es vol centrar en el Sabadell. “És un desafiament per tots perquè sabem quin és l’objectiu del club. Si estic preparat per jugar? Estic entrenant bé, sense problemes, i a disposició de l’entrenador”. No es descarta el seu debut el pròxim diumenge davant el Barça B davant l’absència del capità Migue per lesió.

El cas d’Antonio Domínguez és semblant. Producte nat de la pedrera del Recreativo, l’any passat va decidir emigrar a Valladolid jugant en el filial de 2B, on va fer 8 gols en mitja temporada. “El que ara necessito és tenir minuts i el Valladolid va veure en el Sabadell, un club històric i amb aspiracions, un lloc ideal. A més, el tècnic em va trucar personalment poc abans de finalitzar el termini del mercat i em va convèncer”. Es considera un extrem que pot jugar per les dues bandes malgrat ser dretà, però matisa que “també em sento molt còmode actuant per dins, com a ‘8’ o mitja punta. Però jugaré on decideixi el míster”. També se sent llest per estrenar-se diumenge a la Creu Alta, un Estadi on no ha jugat però que sí que havia estat. “Vaig ser el jugador descartat en aquell Sabadell-Recreativo de l’última jornada (temporada 13/14) en què els dos teníem opcions de jugar el playoff a Primera i al final el va jugar el Còrdova”. Domínguez es va enfrontar al Sabadell la temporada següent (14/15) en el Colombino l’any que van baixar tots dos a Segona B. Ara espera poder tornar a Segona A vestit d’arlequinat.

Comentaris
To Top