Ciutat

Accident de trànsit mortal a la Gran Via

Una vianant de 60 anys va perdre la vida dilluns al vespre

Imatge de satel·lit de la zona de la Gran Via on va produïr-se l'accident / GOOGLE MAPS

Una dona de 56 anys ha mort aquest dilluns al vespre a la Gran Via de Sabadell després de ser atropellada per un motorista. L’accident va produïr-se mentre la víctima intentava creuar pel Carrer de Brujas, un dels laterals de la Gran Via, a l’altura del Carrer Felip Bennessat, al barri de Covadonga.

El conductor de la motocicleta, un home de 26 anys, va ser traslladat amb pronòstic lleu a l’hospital del Parc Taulí, a escassos cinc-cents metres de l’accident. Al succès hi van intervenir tres ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), una unitat dels Mossos d’Esquadra i tres unitats de Policia Municipal.

Un punt conflictiu

El 2017 van produïr-se en el mateix tram de la Gran Via un mínim de dos accidents amb implicació de vianants. Hi va haver dos ferits lleus i un de greu. Concretament, ambdós atropellaments es van produïr en les immediacions del Monument als Agents Comercials, en l’encreuament entre el Carrer de Vilarrúbias i el Carrer de Brujas (Gran Via).

Alhora, fa prop d’un any, el 30 de setembre del 2017, un accident de trànsit es va endur la vida d’un motorista de 46 anys en un altre punt de la Gran Via: a la confluència dels carrers Domènech i Muntaner i Martínez de la Rosa. Així, la Gran Via segueix sent un dels punts més conflictius de la ciutat, pel que fa als accidents de trànsit. L’any 2017 es van produir en aquest carrer (en el seu sentit més ampli) un total de deu atropellaments, segons dades de la Policia Municipal.

Comentaris
To Top