ESPORTS

L’hoquei sobre patins torna a ser protagonista a Sabadell

L'hoquei patins torna a ser protagonista en el Pavelló Municipal d'Esports/Ll. Franco

Aquest cap de setmana es posa en marxa l’OK Lliga d’hoquei patins on el gran dominador dels últims anys ha estat el FC Barcelona. Lluny de l’elit, trobem a la nostra ciutat el Club Esportiu Hoquei Sabadell (CEHS) que comença la temporada a Segona Catalana. El sènior femení debuta aquest diumenge (11 h) contra l’Andorra i el masculí davant el Sant Feliu (12 h).

Ambdós jugaran al Pavelló Municipal d’Esports, escenari de luxe que va viure els millors moments de la història de l’hoquei sabadellenc de la mà del Centre d’Esports. D’allò fa gairebé 45 anys. De fet, el club arlequinat va desaparèixer i ara, 36 anys després, reviu gràcies a la inestimable labor de Joan Esteve, fundador del C.E.H.S. (Club Esportiu Hoquei Sabadell.

L’any passat ja va debutar a la competició (primer a la pista descoberta de Sant Oleguer i en la recta final ja al Pavelló Municipal d’Esports després de la seva remodelació), però serà aquest any quan ho faci amb més garanties. S’ha pogut confeccionar un bloc masculí d’11 jugadors amb algunes incorporacions i l’objectiu és consolidar-se per aspirar a cotes més altes en el futur. També s’ha pogut formar, amb molt d’esforç, un sènior femení completant així una estructura global de 7 equips.

Comentaris
To Top