Ciutat

Cs demana la compareixença de Juli Fernàndez

Fernàndez, amb els veïns de Can Llong / Victòria Rovira

Ciutadans exigeix la compareixença de Juli Fernàndez al Parlament per saber quines són les seves funcions com a delegat del Govern a la vegueria de Barcelona. Des de Cs, volen saber quines són les funcions exactes del tinent d’alcalde, ja que afirmen que “la ciutat té importants mancances en els temes que ell gestiona”.

El regidor de Cs Adrián Hernández ha apuntat que “estem segurs que si Cs no hagués demanat prèviament la convocatòria d’una reunió extraordinària per tractar les ordenances, no s’hauria fet”.

A més, ha afegit que “els sabadellencs sofreixen els problemes per les deficiències en espai públic o urbanisme que Fernàndez hauria d’estar solucionant, en comptes de dedicar-se a inaugurar pistes de pàdel en altres municipis”.

Comentaris
To Top