ESPORTS

El president Esteve Calzada dona tot el suport a Toni Seligrat

Toni Seligrat a la banqueta de Vila-real/Ll. Franco

Al final del partit de Vila-real es va produir una trobada entre el tècnic Toni Seligrat, el president Esteve Calzada, el director general, Bruno Batlle, i el director esportiu, José Manzanera. Les conclusions van ser d’absolut suport al tècnic arlequinat.

ESTEVE CALZADA

“No esperàvem aquesta situació en aquests moments. A Vila-real pots perdre, però veníem d’una precarietat de punts i per això és més complicat. A Seligrat li hem transmès tot el suport total. L’equip competeix i li volíem dir que estigui tranquil. S’ha de fer autocrítica general perquè això és cosa de tots. L’entrenador és el màxim responsable, però els jugadors també han de reflexionar”.

“Ara és moment per tenir el cap fred i no prendre decisions precipitades. L’objectiu és sortir d’on som. Dir una altra cosa ara no aporta res. Necessitem el suport de la gent per guanyar a l’Espanyol B i capgirar aquesta situació. Entenc les crítiques, però em sap greu veure titulars com ‘espectacle lamentable’ perquè l’equip no ha donat aquesta sensació. Jo mantinc la confiança intacta amb aquest grup”.

TONI SELIGRAT

“El resultat és contundent i far mal, però això li pot passar a qualsevol en aquest camp. A la primera part hem defensat molt bé i hem acabat 2-0. Són les errades individuals que hem de corregir. L’any passat teníem una solidesa que ara no existeix. És la clau de tot. Hem de treballar per aconseguir-ho”.

“A la segona part hem reaccionat bé i també hi ha hagut algunes jugades claus com un penal. Però no hem de buscar excuses sinó continuar treballant per millorar”.

“El president m’ha dit que estigui tranquil perquè veu l’equip competir. No ha canviat res respecte a la passada setmana. Jo crec i els jugadors també hi creuen. L’única gestió que val ara és treballar molt per capgirar aquesta situació”.

Podeu llegir la crònica del partit en aquest enllaç.

Comentaris
To Top