Ciutat

Empresonat un dels ocupants de Gràcia, per un altre assumpte

A l'esquerra, l'habitatge ocupat al barri de Gràcia / Google Maps

Aquest divendres al migdia la Policia Municipal va detenir un home, de 27 anys, al carrer del Pintor Pradilla, 32. Es tracta d’un dels ocupants del tercer habitatge de Gràcia ocupat pel qual els veïns han alçat la veu.

La Policia el va detenir perquè l’home tenia una ordre de recerca, detenció i ingrés a presó per part d’un jutjat de Terrassa per un altre assumpte. L’operació es va fer al mateix moment que els agents de la policia van anar a l’habitatge per identificar la resta d’ocupants a petició dels serveis socials de l’Ajuntament de Sabadell, i es va donar el cas que un d’ells era aquest home.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top