Publicitat
Ciutat

Arxivat de nou el cas Caroline del Valle per falta de proves

Manifestació per Caroline del Valle, en una imatge d'arxiu / A.P.

El jutge instructor del cas de Caroline del Valle ha decretat el sobreseïment provisional de la causa en no haver trobat avenços significatius en la investigació. Així ho ha confirmat l’advocat de la família, Manuel Navarrete, a l’ACN, que ha explicat que han acatat aquesta decisió “per no esgotar la pròrroga de divuit mesos” que el magistrat va concedir el passat mes de gener després de reobrir la causa. L’objectiu és que no corri el temps mentre no hi hagi noves diligències.

En paral·lel, la família ha contractat el serveis d’un criminòleg que està treballant en un informe que revisarà els punts febles de la investigació i acotarà les zones on hi ha més probabilitat de trobar el cos de la noia. Tot plegat amb la voluntat que el jutjat i els Mossos d’Esquadra reprenguin la cerca. La jove de 14 anys va desaparèixer el 14 de març de 2015 a la Zona Hermètica de Sabadell. La mare de la jove, Isabel Movilla, ha explicat a l’ACN que l’estratègia del criminòleg és “anar descartant” hipòtesis. En aquest sentit, l’expert treballa amb la possibilitat que l’adolescent va ser víctima d’un homicidi amb ocultació e cadàver.

La família no descarta buscar la jove pel seu compte en cas que l’informe del criminòleg no serveixi perquè es reprengui la cerca.

Publicitat
Comentaris
To Top