ESPORTS

Gran remuntada del Sabadell davant l’Espanyol B (3-2)

L’equip arlequinat capgira un 0-2 davant l’Espanyol B

L'eufòria arlequinada després del golàs d'Antonio Domínguez en el minut 92/Lluís Franco

Per coses com les viscudes aquest diumenge a la Creu Alta el futbol és grandiós. El Sabadell estava mort en el minut 49 amb un 0-2 davant l’Espanyol B i va acabar guanyant 3-2 en el temps afegit després d’una èpica remuntada. Es va passar de la desfeta, i probable destitució de Seligrat, a una tarda de festa que pot significar l’autèntic punt d’inflexió.

I això que pitjor no es podia començar. Quan estàs en dinàmica negativa passen coses com la del minut 2. Primer córner en contra i gol de l’Espanyol B. Moha va sorprendre amb un cop de cap, evidenciant un cop més, la fragilitat defensiva arlequinada. Un gol que va deixar molt tocat al Sabadell. Va patir com un bloqueig mental. La primera meitat es podria resumir a constants imprecisions i manca d’idees. De fet, no es va xutar ni una vegada a porta. Una internada de Cobo amb centrada que no va poder arribar Arturo seria el pobre bagatge ofensiu local. Fins i tot es va trobar a faltar una dosi de rauxa. L’Espanyol B va jugar molt còmode encara que tampoc va generar perill. De res van servir els canvis de posicions de Seligrat ni la pressió avançada per recuperar la pilota. El Sabadell era un equip ofuscat i al descans es va escoltar una primera esbroncada de la grada.

La situació encara va agreujar-se en l’inici de la segona part. Una nova errada de Valentín va propiciar un contracop espanyolista que va culminar Carlos amb un doble remat. El primer el va rebutjar Roberto, però la pilota va acabar al fons de la xarxa entre la indignació del públic. El 0-2 semblava l’estocada per un equip nerviós i tocat anímicament. El doble canvi de Seligrat, però, va ser un revulsiu absolut. Van entrar Adri Cuevas i Néstor Querol per Cobo (Josu va passar al lateral) i Gato. El Sabadell va fer un canvi radical. En actitud i joc. També va ajudar el gol d’oportunisme d’Aleix Coch després d’una embolicada jugada a l’àrea. El Sabadell va creure amb la remuntada encara que va assumir molts riscos i a la contra l’Espanyol hauria pogut sentenciar.

El Sabadell es va convertir, de cop, en l’amo i senyor del partit, encaixonant al filial blanc-i-blau en la seva parcel·la. Un domini aclaparador. El premi va ser l’empat només 8 minuts després. Un altre cop a aparèixer Alex Coch per connectar de cap un servei de cantonada de manera imperial. El quart gol del central aquesta temporada igualant el seu millor registre golejador professional.

L’empat quasi es podia considerar un bon resultat pel Sabadell donades les circumstàncies. Però encara li quedava a Seligrat una altra carta. Va fer debutar a Antonio Domínguez, jugador que va arribar cedit pel Valladolid, i va ser determinant. Quan el temps afegit ja corria inexorablement, va enganxar un xut impressionant des de fora de l’àrea deixant sense resposta al porter perico i fent embogir la Creu Alta. La pancarta ‘Seligrat al carrer’ va desaparèixer i l’eufòria va envair les grades. Són d’aquelles remuntades que es recorden amb el pas del temps. I ara cal esperar que sigui també el definitiu punt d’inflexió que signifiqui l’enlairament del conjunt arlequinat amb més tranquil·litat en l’entorn.

Sabadell: Roberto; Óscar Rubio, Valentín, Aleix Coch, Cobo (Néstor Querol, m. 56), Ángel Martínez, Josu, Pedro Capó (Antonio Domínguez, m. 79), Arturo, Gato (Adri Cuevas, m. 56) i Felipe Sanchón.

Espanyol B: Adri; Víctor, Pedrosa, Iago (Nacho, m. 62), Lluís, Pol, Moha, Damià, Ferràn (Pau Salvans, m. 86), Carles i Víctor.

Àrbitre: Víctor Pérez Peraza, Comitè tinerfeny. Grogues: Oscar, Aleix Coch, Felipe; Adri.

Gols: 0-1, min. 2: Moha; 0-2, min. 49: Carlos; 1-2, min. 60: Aleix Coch; 2-2, min. 77: Aleix Coch; 3-2, min. 92: Antonio Domínguez.

Incidències: Creu Alta, 2.405 espectadors.

Podeu consultar les reaccions de Seligrat i el  golejador Aleix Coch en aquest enllaç

Comentaris
To Top