ESPORTS

Toni Seligrat: “l’equip s’ha tret un pes de sobre”

Toni Seligrat donant instrucciones a Adri Cuevas i Néstor Querol /Lluís FRANCO

El tècnic arlequinat, Toni Seligrat en roda de premsa:

El triomf

Sobre l’èpica victòria davant el filial blanc-i-blau, Seligrat s’ha mostrat eufòric afirmant que “estem molt contents. Sí que és veritat que hauríem preferit que el partit hagués anat d’una altra manera”. Davant la crítica situació de l’equip amb el 0-2 al marcador, el tècnic arlequinat ha comentat que “hem estat a punt de morir però ho hem tirat endavant per guanyar. La victòria és de tots des dels jugadors convocats i no convocats, directiva, afició i vosaltres, la premsa”. En la mateixa línia va comentar que “hem demostrat que poden passar coses a la Nova Creu Alta i ara volea repetir-les”.

Respecte als gols encaixats

Una de les mancances d’aquest inici de temporada i, segurament, motiu per al qual l’equip està a la part baila de la classificació, és la solidesa defensiva. Avui, alta vegada, dues accions a l’inici del primer i segon temps ha obligat a amar a remolc gran part del partit. Sobre aquest aspecte, Seligrat ha explicat que “per a qualsevol equip encausar dos gols a l’inici de cada part és un handicap per a tothom però encara ho és més per a nosaltres si tenim en compte la situació en la qual estàvem immersos”.

Sobre la possible destitució amb el 0 a 2 al marcador

Tot i ser la jornada 7, el tècnic ja havia avisat que avui només valia guanyar o guanyar. En relació a una possible destitució després de la primera hora de doc en la que l’equip perdia per 0 a 2, Seligrat, en to irònic ha respost: pensava el mateix que tu -sobre la destitució- però tinc una part de mi que fa em fa treure la confiança gràcies a la gent que confia amb mi. En la mateixa línia, va reconèixer que “el problema és que hem tingut un inici de lliga dolent i vulguis o no la crítica destructiva surt sola”.

Canvi de dinàmica

Amb aquesta victòria el tècnic arlequinat ha comentat que “tot tenia un àngel i un diable, i ara el diable s’havia fet molt gros. Espero que l’àngel també se’n facin i puguem començar a canviar la dinàmica”.

Aleix Coch: “hem sabut capgirar un resultat molt advers”

Un dels artífexs de la victòria ha estat el defensa central, Aleix Coch, que amb els seus gols ha iniciat una remuntada èpica. Respecte a aquest important triomf, Coch ha comentat que” no hem començat gens bé però amb l’experiència hem sabut capgirar un resultat molt advers i endur-nos una victòria èpica”. Màxim golejador de l’equip (4) i pitxitxi de la lliga, Coch no hi vol donar importància: “estem treballant molt bé l’estratègia i sí que és veritat que cada vegada que pujo a l’atac és per fer gol i de moment les coses estan sortint prou bé. Al final el fet de ser pitxitxi és un fet anecdòtic”.

 La cronica del partit

Comentaris
To Top