Ciutat

L’Ajuntament estudia transformar Sant Oleguer en una zona d’oci nocturn

Vista aèria de la Bassa de Sant Oleguer / ÓSCAR ESPINOSA

Marisol Martínez -tercera tinent d’alcalde i regidora d’Esports- va anunciar que l’Ajuntament de Sabadell està estudiant fer de la zona de Sant Oleguer una nova àrea d’oci nocturn. Ho va explicar -segons recull Nació Sabadell– durant la presentació dels resultats de la temporada de piscines, i va afegir que dins el govern existeix “el debat” per tirar endavant la iniciativa.

“Aquesta àrea té moltes possibilitats i se li pot treure més rendiment”, ha reconegut Martínez, recalcant -però- que caldrà esperar a veure aquest estiu com funciona una primera prova pilot per pensar en desenvolupar el concepte més enllà. La regidora ha assenyalat diversos aspectes que cal perfilar aspectes com la seguretat o la capacitat de control de l’assistència de cara a l’experiment del proper estiu.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top