Publicitat
Ciutat

Rècord històric de banyistes a la Bassa i a les piscines municipals

149.021 banyistes han gaudit aquest estiu de la piscina

Un nen es refresca sota l'aigua a la Bassa / ÓSCAR ESPINOSA

La temporada 2018 de la Bassa i les piscines municipals -Cal Marcet, Olímpia, Campoamor i Parc del Nord- marca un rècord històric d’afluència, amb un total de 269.004 banyistes. D’aquests, 149.021 (el 55%) han optat per la Bassa, la xifra més elevada des de la seva inauguració l’any 1986. Entre les raons que ha destacat la regidora d’Esports, Marisol Martínez, hi ha “les altes temperatures de principis d’agost [quan la piscina va obrir gratuitament les seves portes] i les millores que hem fet a les instal·lacions”.

Aquest increment de banyistes a la Bassa -que supera en 34.000 visitants les xifres de l’any anterior- també respon, segons el consistori, a reformes com la instal·lació de tres nous tobogans, dos d’ells aquàtics. Una altra de les novetats de 2018, la nova línia d’autobusos L15, ha comptat amb 14.276 usuaris i una mitjana de 157 passatges al dia.

També ha estat el primer any que s’han pogut comprar entrades de totes les piscines de manera anticipada i per internet. En total s’han venut més de 4.000 entrades en línia. Els dos nous portals web -labassa.cat i sabadellpiscines.cat- han registrat 127.000 visites entre totes dues.

Es preveu que la propera temporada també es facin millores a les instal·lacions, amb la construcció dels dipòsits per a la recollida i recirculació d’aigua al perímetre de la Bassa, amb el reforç dels ponts de la passera i amb la renovació i impermeabilització de l’illa de la Bassa.

Les altres piscines municipals

Les piscines de Cal Marcet, Olímpia, Campoamor i Parc del Nord han registrat una afluència de 119.986 usuaris, 2.527 més que l’any passat. Així, l’afluència d’aquest 2018ha estat la següent: 33.346 banyistes a Cal Marcet; 29.070 a l’Olímpia; 29.470 a Campoamor i 28.100 al Parc del Nord. De fet, aquest any es supera la mitjana dels darrers 10 anys a les quatre piscines amb 10.096 usuaris més.

Publicitat
Comentaris
To Top