Ciutat

Un cotxe malmès durant l’enderrocament d’Artèxtil

Un cotxe aparcat al carrer Romeu de Sabadell ha patit seriosos desperfectes aquest dilluns al matí durant les tasques d’enderrocament de part de l’antiga fàbrica Artèxtil. El turisme, un Citroën Xsara vermell, ha rebut el cop d’un fanal que s’ha partit en caure-li runa del mur adjacent a sobre. El vidre del darrere ha quedat completament esmicolat i part de la carrosseria abonyegada. No s’han hagut de lamentar danys personals.

En el moment dels fets, el carrer no estava tallat. De fet, els vehicles hi han seguit circulant durant tot el matí, després del despreniment. Fa dies que va prohibir-se estacionar a la façana de la fàbrica que toca amb la Gran Via; però al Carrer Romeu no s’havia deautoritzat fer-ho.

Des de l’empresa que s’encarrega de la demolició han indicat a aquest diari que la distància de seguretat que s’ha mantingut en tot moment és superior a la mínima exigida. Fins el lloc dels fets s’ha traslladat una dotació de la Policia Municipal, que no ha retirat el vehicle sinistrat. L’empresa d’enderrocs serà qui es posi en contacte amb el propietari o propietària del cotxe i es faran càrrec dels costos de reparació.

Les tasques d’enderrocament han seguit durant tot el matí. Els accidents en aquest tipus de feines, indiquen des de l’equip de demolició, són comuns i difícils d’evitar. Totes les maniobres que es fan procuren aconseguir que les runes caiguin dins el solar, i no pas al carrer, però no sempre ho aconsegueixen.

Comentaris
To Top