Ciutat

Paralitzades les obres d’enderroc de l’Artèxtil

L’Ajuntament ha paralitzat les obres d’enderroc de l’Artèxtil en veure que l’empresa que se n’encarrrega no tenia permís per ocupar la via pública el passat dilluns. Durant tot el dia s’hi va estar treballant amb un tros de vorera ocupada, com es pot veure en el vídeo, i cap a les 11h accidentalment va caure un pal de la llum sobre un vehicle.

L’empresa d’enderrocs compta amb la llicència d’obres majors, però la d’ocupació de la via pública només la tenia per avui dimarts i dimecres, així que els treballs que es van fer durant tot el matí d’ahir no tenien llicència. Ajuntament i empresa s’estan reunint aquest matí per prendre una decisió sobre si hi haurà sanció o no i la continuïtat de les obres.

Des del consistori apunten que inicialment l’empresa d’enderrocs tenia permís d’ocupació de la via pública per ahir i avui dimarts, però que ahir mateix a les 8h els responsables de l’empresa d’enderroc van demanar a l’Ajuntament que el permís fos per dimarts i dimecres en haver vist cotxes a la vorera. Tanmateix, des del consistori expliquen que la llicència d’ocupació de la via pública permetria a l’empresa ocupar una franja de la vorera, però no la calçada.

Ahir a la tarda, de fet, a les 15:39h, la Policia Municipal ja va aturar provisionalment les obres a la part exterior de l’Artèxtil per dubtes sobre la seguretat de l’enderroc.

Comentaris
To Top