Publicitat
Esports

El Sabadell fa el 9 de 9 després de guanyar al Teruel (2-0)

L'equip de Seligrat fa un gran partit i continua la seva escalada

Felipe en el moment de batre a Valera des del punt de penal/Lluís Franco

Repte aconseguit. 9 de 9. El Sabadell de Toni Seligrat enllaça la tercera victòria consecutiva i continua la seva escalada. Ha trencat la impressionant consistència defensiva del Teruel amb solvència i brillantor en algunes fases. Felipe de penal i Ángel Martínez a les acaballes han certificat un triomf inapel·lable i curt. Els arlequinats han generat un grapat d'ocasions, però els hi ha mancat encert per golejar a l'equip menys batut del grup.

El guió del partit ha estat el previst. Venia el Teruel amb una estadística reveladora: només 4 gols encaixats i 3 en el mateix partit, en la primera jornada de lliga. Des de llavors, un gol rebut en 7 partits sense conèixer la derrota. I a la primera meitat va justificar plenament aquesta impressionant consistència defensiva. Sense posar l'autobús, ha sabut frenar a un Sabadell dominador i que ha exhibit paciència per elaborar a la recerca de l'espai. Ho ha intentat per les bandes i pel centre, fins i tot ha pressionat a dalt la sortida de pilota del conjunt aragonès, però no ha trobat la manera de fer mal.

Es pot parlar d'arribades, no d'ocasions clares. De fet, fins al minut 37 no s'ha produït el primer remat a porteria. El seu autor ha estat Felipe trobant la bona resposta del porter Valera. Només un minut després Arturo ha tornat a inquietar. El Sabadell ha mostrat bones intencions sense recompensa. A diferència d'altres partits, el conjunt de Seligrat no ha concedit ni una oportunitat. El Teruel en atac ha estat una nul·litat. Ni un xut entre pals. Tarda molt plàcida per a Roberto que per primera vegada ha deixat la porteria a zero.

A la represa la sortida en tromba del Sabadell ha generat una doble ocasió claríssima. Arturo ha estavellat el seu remat al cos del porter i en el rebuig, Felipe ha deixat sol a Ángel, però el seu xut s'ha enlairat per sobre el travesser. La grada es desesperava perquè semblava difícil gaudir d'una opció tan eloqüent. No ha desistit l'equip de Seligrat amb una pressió asfixiant al mig del camp gràcies al treball incansable de Pedro Capó i Ángel Martínez. Això permetia recuperar amb rapidesa la pilota. I Felipe ha 'tornat'. Ell s'ha creat un contracop sorprenent pel centre i ja a l'àrea ha estat travat per Cabetas. Penal indiscutible, però l'arbitre s'ha menjat la vermella pel defensa. No ha desaprofitat Felipe l'oportunitat per estrenar-se aquesta temporada i posar l'1-0 en el marcador. Trencat el gerro, el Teruel ha hagut d'arriscar i ha deixat molts espais. El Sabadell ha gaudit d'un munt d'ocasions per sentenciar, però Arturo no ha estat inspirat en el remat.

Amb el rival en inferioritat numèrica per l'expulsió de Durán per una duríssima entrada a Nico, el conjunt arlequinat no ha passat angúnies i en la recta final ha posat la cirereta amb el gol d'Ángel Martínez culminant l'enèsim contracop local. Curt el 2-0, però suficient per sumar tres punts que acosten al Sabadell a la zona de privilegi i suposa un bon regal d'aniversari per Toni Seligrat. El pròxim repte serà aconseguir la primera victòria davant el Cornellà.

Sabadell: Roberto; Óscar Rubio, Aleix Coch, Nico, Josu (Migue, m. 79), Ángel Martínez, Antonio Domínguez (Gato m. 78), Pedro Capó, Arturo (Edgar m. 85), Felipe i Néstor.

Publicitat

Teruel: Valera; Crespo (Sergio Sánchez, m. 72), Lou, Cabetas, Durán, Leira (Dieste m. 65), Gabi, Bikori, Becerra, Jamelli i Franco (Juan Mera, m. 55).

Àrbitre: Daniel Pastoriza Iglesias, Comitè galleg. Grogues: Ángel/Crespo, Cabetas, Bikoro; Vermella: Durán (doble amonestació, m. 75).

Gols: 1-0, min. 62: Felipe de penal; 2-0, min. 88: Ángel Martínez.

Creu Alta: 2.068 espectadors.

Pots veure les reaccions de Toni Seligrat i Felipe en aquest enllaç

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top