ESPORTS

Seligrat: “Hem fet un partit rodó”

Toni Seligrat en segon terme després de la substitució d'Arturo / LLUÍS FRANCO

El tècnic del CE Sabadell, Toni Seligrat, s’ha mostrat molt content amb el treball de l’equip durant els 90 minuts en la victòria per 2 a 0 davant el CD Teruel.

Sobre la victòria

Seligrat no ha dubtat ni un instant en afirmar que el partit d’avui ha estat rodó per dos motius principals: per una banda perquè l’equip ha sumat la tercera victòria consecutiva de la temporada, la segona a la Creu Alta, encara que el resultat hagi estat curt si es tenen en compte les deu ocasions i per no concedir cap ocasió a l’equip visitant. Sobre aquest darrer aspecte, Seligrat ha volgut destacar aquesta feina defensiva de tot l’equip tenint en compte que el Teruel era l’equip menys golejat ja no només del grup 3 sinó de tota la Segona Divisió B. Tanmateix el tècnic arlequinat s’ha mostrat molt content per poder fer gaudir a l’afició després d’aquest inici de lliga on els resultats no feien justícia en el joc exhibit.

El treball dels davanters

Encara que possiblement Felipe Sanchón hagi estat el jugador més determinant de l’equip després d’obrir la llauna i participar activament en el segon gol, Toni Seligrat no ha volgut treure mèrits als altres jugadors ofensius afirmant que “el mèrit ha estat de tots. Tot i que potser si n’hagués de destacar a un, seria Felipe per ser l’autor del gol”. En la mateixa línia ha volgut felicitar el treball d’Arturo i Edgar, dos jugadors que aporten altres coses que per a Seligrat són molt importants com el treball, sacrifici i lluita.

Tot i que Arturo ha disposat d’algunes ocasions bastant clares en el transcurs del partit, Seligrat ha comentat que “si acabés algunes d’aquestes ocasions que genera, ja no estaria amb nosaltres”.

L’opció Josu al carril esquerre

Josu Ozkoidi ha tornat a fer un gran treball en el lateral esquerre i sobre aquest aspecte Seligrat ha volgut explicar que “El basc -com ell l’anomena-, és un jugador fantàstic. És un gran treballador que ens pot donar moltes opcions. No hem d’oblidar que era un jugador que a la Reial Societat era una de les joies de juntament amb Griezmann“.

Felipe: “és una victòria molt important”

Un dels golejadors del partit, Felipe Sanchón, ha afirmat que “aquesta victòria és molt important per a nosaltres, aconseguim sumar tres victòries consecutives després d’un inici on no ens estaven sortint les coses com volíem”. Personalment, Sanchón ha reconegut que “m’ha anat bé el partit d’avui per tornar a veure porteria. Feia partits que estava jugant bé però al final no marcava”.

Tot i ser un dels homes destacats de SeligratFelipe Sanchón ha comentat que “al final el més important és la victòria. No hauria servit de res que marqués si no haguéssim aconseguit la victòria”.

Podeu llegir la cronica del partir CE Sabadell – CD Teruel El Sabadell fa el 9 de 9 després de guanyar al Teruel (2-0)

Comentaris
To Top