Publicitat
Ciutat

Posposada la decisió sobre el futur de l'Aliança Francesa

Els socis de l'Aliança Francesa ajornen la decisió sobre el futur de l'entitat

Façana de la Casa Taulé, seu de l'Aliança / LLUÍS FRANCO

L'Assemblea General Extraordinària de l'Aliança Francesa havia de decidir ahir al vespre sobre el seu futur, però la decisió s'ha posposat, segons fonts de la junta directiva. Els socis de l'Aliança havien d'escollir si vendre el seu edifici i continuar-hi de lloguer o vendre'l amb l'activitat, després de mesos arrossegant problemes econòmics.

Publicitat

Durant la reunió, els socis de l'associació cultural i escola de francès van acordar seguir estudiant les opcions que hi ha sobre la taula, expliquen les mateixes fonts, que asseguren que la decisió es prendrà en els propers dies.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top