ESPORTS

Seligrat valora la reacció i l’afició celebra el punt de Cornellà

L'afició arlequinada es va fer notar en el Municipal del Llobregat/Ll. Franco

Bones sensacions al final del partit. Tot i no poder trencar el malefici -ja són 7 enfrontaments sense guanyar al Cornellà-, el punt aconseguit va ser valorat de manera positiva pel tècnic Toni Seligrat, el vestidor i els aficionats que es van desplaçar al Municipal del Llobregat.

Toni Seligrat

“Puntuar sempre és bo en aquesta categoria i ho hem fet en un camp molt difícil. Tal com s’havia posat el partit l’empat té un plus de mèrit”

“Hem sabut reaccionar i després de l’1-1 no hem sigut conservadors. Volíem més i hem tingut alguna opció. També ells. Ha estat un partit obert i els dos equips hem volgut guanyar i penso que el resultat ha estat just”

“Sorpresos en el gol encaixat? Precisament en el descans hem parlat que el seu màxim perill havia arribat en dues sacades de banda d’Ignasi. I a la segona part ens han marcat en el primer córner. Eloy Gila ha agafat un rebuig i ha rematat molt bé. En aquest camp molts gols arriben així. Ho saps, però es repeteix”

“Els canvis han aportat molt, però també ha estat important el gran suport de l’afició. Això ens ha donat un alè en un moment complicat. Me n’alegro per tots els aficionats que han pogut celebrar un bon punt”

Pol Ballesteros

“Feia un mes que no sortia, però sóc jove i he de respectar les decisions del míster perquè a la plantilla hi ha molta qualitat. Estic content dels minuts que m’ha donat avui. Hem reaccionat molt bé i mereixíem l’empat. Ara hem de tenir continuïtat a casa”

La crònica del partit en aquest enllaç

Comentaris
To Top