Publicitat
Ciutat

Més de 40 voluntaris per buscar Caroline del Valle

Caroline del Valle
Caroline del Valle / CEDIDA

Professionals i ciutadans s’ofereixen voluntaris per emprendre la cerca de Caroline del Valle, la jove de 14 anys desapareguda a la Zona Hermètica el 14 de març de 2015.  Una llista de quaranta persones –la majoria de Sabadell o rodalies–  que, tot i que ja s’hagi arxivat el cas fa un mes, volen emprendre una cerca “pel seu compte”, de la mà de l’equip del criminòleg Félix Ríos.

Els voluntaris s’encarregaran d’inspeccionar “noves zones calentes“, és a dir, llocs on hi ha més possibilitat de trobar la jove, amb una tecnologia que fins ara no s’havia fet servir. Proposen sondejar el terreny amb georradars, gradiòmetres de protons i drons aeris, especialment diversos solars i terrenys privats que no es van examinar de forma exhaustiva en el moment de la investigació.

L’entorn de la jove desapareguda busca que el jutge reprengui la seva cerca en base a la contundència del nou informe que Ríos presentarà properament al jutjat número 2 de Barcelona. L’estudi assenyala els punts febles de la investigació i acota les zones més importants a inspeccionar que al moment “no es van tenir massa en compte”. Tot plegat amb la voluntat que el jutjat i els Mossos d’Esquadra reprenguin la cerca.

La mare de la jove, Isabel Movilla, explica que l’estratègia del criminòleg és “anar descartant” hipòtesis. En aquest sentit, l’expert treballa amb la possibilitat que l’adolescent va ser víctima d’un homicidi amb ocultació de cadàver.

Fa més de 3 anys de la desaparició de Caroline del Valle. La jove, de l’Hospitalet del Llobregat, va sortir de festa amb uns amics mentre la mare creia que dormia a casa d’una amiga. Movilla al·ludeix la seva desaparició a la mala influència dels joves amb els quals va sortir aquella nit, la majoria tutelats per la Generalitat, que s’escapaven dels centres d’acolliment. Aquest va ser el motiu que va causar la desbandada del grup, al veure un cotxe dels Mossos d’Esquadra per la zona.

Publicitat
Comentaris
To Top