Oci i cultura

‘La Bella i la Bèstia’ torna exhaurint localitats

La senyora Pots, interpretada per Alba Valero / Óscar Espinosa

La Bella i la Bèstia, dirigida per Quim Carné, de La Joventut de La Faràndula segueix en plena forma després de 3 temporades a la programació. El primer cap de setmana de la re-estrena va exhaurir entrades en les tres funcions, amb més de 3.000 espectadors en total. El fet que una obra que repeteix per tercera vegada al mateix teatre de La Faràndula aconsegueixi aquesta bona rebuda és un fet no massa habitual, i que possiblement es torni a repetir el segon i últim cap de setmana de funció segons la previsió i les entrades venudes fins al moment.

L’obra, sota el segell habitual de La Faràndula, un musical infantil, agafa com a referència la versió del clàssic de Disney, però l’adapta al teatre i la transforma en una versió menys fosca i més amable amb els més petits. L’espectacle brilla amb força en les escenes multitudinàries amb les cançons acompanyades de coreografies que omplen la totalitat de l’escenari, per davant de les escenes més íntimes i sense una gran coreografia que alenteixen el ritme de la funció. El resultat en global, però, és resolutiu i ben treballat i aconsegueix complir amb les expectatives.

En definitiva, una obra musical amb el segell de La Faràndula. Molts balls i cançons que fan que els més petits de casa no s’avorreixin ni un moment, i això es nota en el fet que és la primera obra que segueix exhaurint entrades després de tres temporades des de la seva estrena.

Comentaris
To Top