Publicitat
Ciutat

Acte per commemorar la Gran Guerra i el centenari de la Colla de Sabadell

Aquest dissabte 10 de novembre, tindrà lloc una excursió performativa a la font del Saüc, al massís de Sant Llorenç del Munt. S'inspira en el campament que la Colla de Sabadell hi va fer durant una setmana al juliol de 1919 i que s'ha considerat com la primera acció col·lectiva del grup. I s'emmarca també en l'exposició "1918: Guerra, tradició i futur" que es podrà veure a l'Acadèmia de Belles Arts de Sabadell i que s'inaugura aquest divendres. Més de quaranta persones ja s'han inscrit per participar en l'excursió.

Publicitat

En aquesta ocasió, Guillem S. Arquer, artista resident a l'Estruch, proposa una acció basada en el mite de Sísif, que el públic excursionista viurà juntament amb una experiència de gastronomia històrica de la de Biscuits Bcn. Arquer va néixer a Barcelona, però ha crescut a Sant Fost de Campsentelles. Després de cursar durant un any Enginyeria de Disseny Industrial, es matriculà a Belles Arts de la UB i es graduà el 2017. Actualment compagina el projecte presentat per desenvolupar a NauEstruch amb el projecte de publicació Terra incògnita, dins del marc de la Convocatòria Premis Art Jove Producció 2017 de la Generalitat de Catalunya.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top