Publicitat
ESPORTS

Miquel Benítez deixa la banqueta de l’OAR Gràcia per “esgotament”

Benitez considera que s'ha esgotat un cicle i fa un pas al costat/O. Espinosa

Relleu sobtat a la banqueta del sènior masculí de l’OAR Gràcia. El fins ara tècnic, Miquel Benítez, ha anunciat la seva decisió de renunciar al càrrec esgrimint “símptomes d’esgotament”. En un comunicat penjat a les xarxes, Benítez considera que ha complert un cicle i “cal buscar una solució per a l’equip i el club més que aferrar-se a un càrrec desesperadament”. Afegeix que estava convençut que en aquesta tercera temporada es podien mantenir els èxits fins al final, “però hi ha vegades que el millor és ser generosos i fer un pas al costat perquè entri energia i saba nova que pugui insuflar la força necessària pler renovar el rendiment”.

Miquel Benitez es queda amb els bons moments viscuts amb el seu amic Magí Serra en el club i agraeix l’esforç dels jugadors, tant els de Primera Nacional com de Segona Catalana i juvenils. També al cos tècnic, directius i personal del club gracienc. Ara es vol prendre unes setmanes de descans després d’aquesta decisió i no descarta continuar treballant en el club en alguna altre vessant.

Gerard Gomis, de moment

El segon tècnic, Gerard Gomis, es farà càrrec de l’equip aquest dissabte (18h) en el partit de lliga davant el Sant Joan Despí en el pavelló municipal del carrer Boccaccio. La directiva que presideix Salvador Gomis haurà de decidir si és una mesura provisional o tindrà continuïtat. El duel contra el Sant Joan és, a priori, assequible després de les dues derrotes contra Granollers i el Poble Nou. El Sant Joan es presenta amb només 3 punts, aconseguits en camp contrari. Detall d’avís per a un Gràcia que sap que no podrà refiar-se’n ni mostrar cap mena de feblesa.

El femení, després

El capritx dels calendaris ofereix la doble confrontació OAR-Sant Joan Despí. Les fèmines juguen després (20h) en un matx en què l’un i l’altre intentaran acabar amb la ratxa negativa. El Sant Joan compta amb tres punts més tot i que en les quatre últimes actuacions només n’ha aconseguit un per l’empat a Sant Vicenç. Això sí, les derrotes han estat per la mínima com a mostra que és un equip competitiu i que cal esforçar-se per superar-lo. El Gràcia ho haurà de fer a més de recuperar la regularitat necessària per no anar-se’n del partit i tenir opcions.

Publicitat
Comentaris
To Top