Publicitat
ESPORTS

L’OAR Gràcia confirma el tàndem Gerard Gomis-Cesc Borrell

Gerard Gomis va debutar dissabte passat contra el Sant Joan Despí/Mireia Comas

Nous aires a l’OAR Gràcia d’handbol. El club gracienc ha confirmat a través d’una nota oficial la continuïtat de Gerard Gomis al davant del sènior masculí fins a final de temporada després de la marxa de Miquel Benítez la setmana passada. Gomis estarà acompanyat per Cesc Borrell, actual entrenador del conjunt de Segona Catalana. “Confiem en aquests joves preparadors formats a casa nostra per aquest repte il·lusionant”, diu el comunicat del club.

De fet, Gerard Gomis ja va debutar aquest dissabte en el partit contra el Sant Joan Despí. L’equip gracienc va lluitar fins al final, però no va poder evitar la derrota per 23-25. El nou màxim responsable tècnic gracienc coneix a la perfecció els seus jugadors perquè exercia de segon entrenador amb Benitez, qui va esgrimir “símptomes d’esgotament” i un “final de cicle” per argumentar la seva marxa de l’entitat. Ara, l’objectiu és recuperar el bon camí després d’un inici de temporada amb llums i ombres. Millorar el sisè lloc de la temporada anterior es plantejava com el repte d’aquest nou projecte i encara és possible. Però caldrà una ràpida reacció per no perdre el tren massa aviat.

Publicitat
Comentaris
To Top