Ciutat

Corcuera i Porras ja exerceixen com a regidors del PSC

Porras, prenent possessió, amb Corcuera a la dreta / ÓSCAR ESPINOSA

Aquest matí han pres possessió els dos nous regidors del PSC al ple municipal. Joan Carles Corcuera i Mercè Porras substitueixen Ana Carrasco i Cristian Sánchez, que el mes de setembre van renunciar a l’acta de regidors en confirmar-se la seva investigació en la peça 28 del cas Mercuri sobre l’adjudicació a Smatsa.

Porras i Corcuera han jurat la Constitució en el ple extraordinari d’aquest dijous, i des d’avui acompanyen el portaveu del grup municipal socialista, Josep Ayuso. De forma inèdita els nous regidors no van poder prendre possessió el mes passat per temes burocràtics i durant el ple del mes d’octubre es va poder veure una imatge que no s’havia vist mai, Josep Ayuso sent l’únic regidor del PSC al ple.

Qui són els nous regidors?

Joan Carles Corcuera Plaza (Sabadell, 1969) va ser diputat al Congrés entre els anys 2004 i 2015.  És llicenciat en Dret, Ciències Polítiques i Sociologia i Filosofia i Lletres. També ha estudiat Gestió Pública a l’escola de negocis IESE i té un postgrau en Dret de les Tecnologies de la Informació per ESADE. Actualment exerceix com a advocat en Dret Civil i consultor en matèria de seguretat vial i mobilitat.

Mercè Porras Viñuela (1987), és tècnica en Educació Infantil i Animació Sociocultural. Ha fet de monitora d’oci i temps lliure a casals de la ciutat i ha treballat en diferents escoles bressol tant públiques com privades. Porras és exprimera secretària de les Joventuts Socialistes de Sabadell i ex-membre de la Coordinadora d’Avalot-Joves de la UGT.

Comentaris
To Top