Ciutat

Sánchez i Carrasco renuncien a l’acta de regidors

Els dos regidors investigats en el cas Mercuri presenten la renúncia com a regidors

A baix, Carrasco i Sánchez, en una imatge d'arxiu al ple / LLUÍS FRANCO

Els dos regidors socialistes investigats pel cas Mercuri, Cristian Sánchez i Ana Carrasco, renuncien a la seva acta de regidors “per preparar la declaració davant el jutge”. La decisió s’ha fet efectiva aquest mateix matí davant l’executiva del PSC de Sabadell.

En un comunicat, els dos regidors asseguren que es presentaran a declarar als Jutjats i que la seva acció sempre ha estat “transparent i sense cap element que es pugui qualificar de delicte”. I es mostren convençuts que en la seva compareixença podran demostrar la seva innocència.

Carrasco i Sánchez asseguren que “en aquests moments de descrèdit de la política, creiem més necessari que mai posar el nostre compromís amb l’ètica i la transparència per davant a la nostra condició de regidors”.

Finalment, els dos regidors apunten que “ha estat un honor ser regidors de l’Ajuntament de Sabadell. Hem treballat des del govern i des de l’oposició per una ciutat més digne, més justa, més igualitària i millor. I ho seguirem fent allà on estiguem, en la certesa de poder demostrar ben aviat la nostra innocència”. Fonts socialistes apunten que els dos regidors faran una última intervenció en el ple d’aquesta tarda.

La notícia arriba dues setmanes després que saltés la notícia, quan es va donar a conèixer que la jutgessa del cas Mercuri, Beatriz Faura, els investiga per la presumpta adjudicació irregular de la concessió del servei de recollida de residus i neteja viària a l’empresa Smatsa.

Carlos Corcuera i Mercè Porras prenen el relleu

En lloc dels dos regidors investigats entraran Carlos Corcuera i Mercè Porras, números 8 i 10 respectivament a la llista dels socialistes a les municipals del 2015.

Carlos Coscuera Plaza (Sabadell, 1969) va ser diputat al Congrés entre els anys 2004 i 2015. Segons el PSC, és llicenciat en Dret, Ciències Polítiques i Sociologia i Filosofia i Lletres. També ha estudiat Gestió Pública a l’escola de negocis IESE i té un postgrau en Dret de les Tecnologies de la Informació per ESADE. Actualment exerceix com a advocat en Dret Civil i consultor en matèria de seguretat vial i mobilitat.

Mercè Porras Viñuela (1987), és tècnica en Educació Infantil i Animació Sociocultural. Ha fet de monitora d’oci i temps lliure a casals de la ciutat i ha treballat en diferents escoles bressol tant públiques com privades. Porras és exprimera secretària de les Joventuts Socialistes de Sabadell i ex-membre de la Coordinadora d’Avalot-Joves de la UGT.

Comentaris
To Top