Oci i cultura

El sabadellenc Carles Cassanyes guanya el Mundial de Scrabble en Català

El podi del 8é Mundial de Scrabble en Català, amb Cassanyes al mig / CEDIDA

El sabadellenc Carles Cassanyes es va proclamar diumenge a la seu d’Estel de Llevant de Manacor, a Mallorca, campió del món de Scrabble en català. Aquest jugador de Sabadell es jugava el títol amb Miquel Sesé a la darrera partida del campionat, i el resultat final -després d’una darrera jugada en què Cassanyes aconseguí col·locar la paraula laminar al triple inferior central- va ser de 462 punts a 450.

El jugador de Sabadell va ser l’únic que va aconseguir nou victòries, en les deu partides disputades. Cassanyes, després de Miquel Sesé, Joan Ramon Manchado i Marc Vigo, és el quart jugador que aconsegueix el títol mundial, després de vuit edicions.

El 8è Campionat Mundial de Scrabble en Català es va celebrar aquest cap de setmana, organitzat conjuntament per l’Associació de Jugadors de Scrabble en Català (AJUSC), el Club Scrabble Manacor i la Direcció General de Política Lingüística del Govern Balear, i amb el suport de l’Ajuntament de Manacor. Va comptar amb la participació més alta fins ara en un mundial, amb un total de 85 jugadors.

Comentaris
To Top